Søg i denne blog

onsdag den 29. september 2010

Boston Childrens Museum og Boston Public Library

Dagen startede med "et brag" på Boston Childrens Museum, hvor vi blev modtaget og vist rundt af Megan Dickerson, Manager of community - programs and partnerships. Megan tegnede og fortalte mens vi oplevede et meget besøgt, livligt og utroligt varieret museum, som indeholdt alt fra et japansk hus i to etager fra 1800 tallet i full size til "Experimentarie-agtige" installationer med fx sand og vand. Vi var meget begejstrede for konceptet "countdown to kindergarten", hvor førskolebørn på legende facon blev klædt på til skolelivet.
Konkrete idéer: Fokus på at gøre noget sammen som familie - fx projekter efter et bestemt tema - hands on, fx klippe, lime og klistre. Man kunne sætte et bord frem med en masse forskellige materialer til fri og kreativ afbenyttelse.
Til slut nød vi en hyggelig frokost ved Bostons havnefront i vidunderligt solskin. Herefter fortsatte vi til Boston Public Library, hvor vi besøgte deres børnebibliotek og teenafdeling. Her fik vi ikke så meget inspiration i rummene, men det var spændende at høre om deres samarbejde og partnerskaber med fx Boston childrens museum. Det kan I høre mere om, når vi om kort tid fortæller om vores studierejse på fire nationale roadshows. Invitation følger...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar